ALL-IN

In 2024
Ja, dat wil ik!

Alle aandacht voor jou

Zodat jij vleugels krijgt

Ondernemen. Leven. Zijn.

Hoe vaak ‘doe’ je het alleen? Creëren. Besluiten nemen. Stappen zetten. Worstelen. Vieren. Zit je een nieuw concept voor je bedrijf neer te zetten of teksten te schrijven. Loop je ergens tegenaan in je leven. In je uppie. Daar is op zich niks mis mee.  

Maar…

Hoe fijn zou het zijn als je altijd iemand achter je hebt staan? Naast je. Als jouw allereigenste cheerleader. Jouw privé-coach, hulpbron, vraagbaak, arm om je heen. Maar ook je spiegel, klankbord, stok achter de deur, liefdevolle schop onder je kont. Je privat redacteur die jouw teksten naar een next level brengt. Dat allemaal in 1. Een jaar lang. Alleen voor jou.

Wat heb je aan mij?

Bij mij kun je met alles terecht. Je kunt echt alles tegen me zeggen, ik vind niets gek. Ook ben ik altijd positief naar jou. Ik zie je. Ik hoor je. Ik ben er voor je. Ik vind je nu al 100% oké. Het kan alleen nog maar beter worden. In jouw verhaal hoor ik het goud, dat je vaak zelf niet hoort. In ons contact zie en voel ik jouw potentieel, wat er allemaal mogelijk is voor jou. Dat is mijn leidraad voor ons jaar samen. Daar stuur ik op aan. Zonder pushen, zonder druk. In jouw tempo, op jouw moment. Je krijgt mijn ervaring en expertise als mensenmens, coach, copywriter, ondernemer, medium, ideeënfabriek 😉  

Waarom ik?

Als copywriter en contentcoach begrijp ik hoe tekst schrijven werkt, hoe je jouw klant aanspreekt met woorden en hoe jouw verhaal jouw aanbod kan verkopen. Ik kan direct zien waar een tekst sterk of juist minder sterk is en hoe het beter kan, evenals wat echt jouw sterke punten zijn en hoe je je daarmee kunt onderscheiden. Ik kijk niet alleen naar de woorden, maar vóél ze ook. Reken erop dat jij straks teksten hebt waardoor mensen denken: Dat is de persoon met wie ik wil werken!

Stel dat je dit doet

Wat krijg je dan?

Toch nog een vraag?

Wanneer beginnen we?

In de eerste week van januari en we ronden een jaar later af.