Over Anouk

Als jij zou doen wat je te doen hebt…
En als je echt zou zeggen wat je te zeggen hebt…

Wat zou dat dan zijn?

Staat er echt op jouw website wat je wilt zeggen?
En wat potentiële klanten willen horen?

Elke dag zie ik websites met mooie plaatjes en praatjes, de prachtigste methodes en geweldige opleidingen, trainingen, cursussen en seminars. Ze zien er ook nog eens schitterend uit. Toch denk ik regelmatig: wat is nou je boodschap? Ik voel ‘m niet.

En als ik dat denk, dan denkt jouw potentiële klant dat ook…

 

Ik kreeg het niet uit m’n strot

Niet zeggen wat je echt te zeggen hebt? Ik ken het! Jarenlang voelde ik een klem om mijn keel als het ging om werkelijk belangrijke dingen. Ik leerde al snel dat te enthousiast, te uitgesproken zijn, niet gewenst was en daarom speelde ik een soort niemandje. Mijn diepste waarheid liet ik niet zien, soms zelfs aan mezelf niet. Best wel lastig als je werk op het gebied van communicatie ligt…

Wat jij te zeggen hebt…

Maar niemandje spelen, iets betekenen voor anderen en  een succesvol bedrijf neerzetten, dat gaat niet samen. Daar heb ik jarenlang mee geworsteld.

Dit is niet alleen iets van mij, het is een collectief iets, van vrouwen. Ooit gehoord van herstory? Dat is er niet, we hebben alleen history. Vrouwen hebben een totaal andere geschiedenis op het gebied van jezelf ontplooien, talenten ontwikkelen, op de voorgrond of het podium staan en je verhaal doen, dan mannen. Dat is de belangrijkste reden voor mij om met vrouwen te werken.

Intuïtie

Mijn intuïtie speelt een grote rol in mijn werk. Ik voel haarfijn aan wat het goud is in het verhaal van mijn klanten, waar ze dat zelf niet zien of durven te onderkennen. Mijn talent om dingen te verwoorden en mijn natuurlijke inlevingsvermogen, zorgen ervoor dat teksten lekker leesbaar en begrijpelijk zijn en de juiste mensen aanspreken.

Waar anderen stoppen, vraag ik verder. Ik wil weten wat onder de oppervlakte ligt, dat kan diep gaan.

Waar is jouw goud?

Als jij echt gaat staan voor wat je te zeggen hebt, het unieke dat alleen jij hebt gaat laten zien, dan ontdek je hoe aantrekkelijk dat is voor potentiële klanten.

Er wachten mensen op jou! Waar wacht je nog op?

 

 

 

Als je mij kent, weet je dit

  • Geef me een boek of een kat (of allebei) en je hebt geen kind aan me
  • Mijn jeugd stond in het teken van oorontstekingen en -operaties
  • Als kind verwarde de vraag ‘Wat wil je later worden?’ me. Ik was toch al iemand? Wat ik dan maar zei was: ‘Gelukkig’.
  • In 1994 heb ik een stage bij een nu zeer bekende mode-ontwerper laten lopen en na al die jaren kan ik nog steeds buikpijn krijgen van die beslissing.
  • Nieuw-Zeeland heeft mijn hart gestolen
  • Jaren geleden leidde ik mensen op in het bewust mediumschap, jaja…
  • Een avocado gaat er bij mij altijd wel in.
  • Ik heb een aantal jaren een conferentieoord gerund waar ik o.a. hoofd keuken was.
  • Mijn zelfgemaakte suiker- en meukvrije Bounty is té lekker en te makkelijk. Ook maken? Hier vind je het recept.

EN:

Copywriter
Coach
Redactielid bij Nieuwetijdskind Magazine
Columniste bij een krant
BodyBalance instructrice
Bewust medium
SoulCollage© facilitator
(meer weten over SoulCollage©? Klik dan hier)

Door het talent, de creativiteit, de originaliteit en de spiritualiteit van Anouk is er een nieuwe tekst voor mijn website tot stand gekomen. Waar ik zelf zo tegen aan zat te hikken is gelukt en ik krijg zeer positieve reacties.

Anouk heeft de gave om op je in te tunen en te vertalen wat je neer wil zetten, wie je bent en wat je te bieden hebt. Wat je naar buiten wil brengen, maar zo dat de lezer geïnspireerd en geboeid raakt.

Door een uitgebreide intake vol inspiratie, voelde ik me zeer gezien en gehoord door haar en was het heel fijn om met haar samen te werken. Uiteindelijk vond ik het zelfs leuk worden om met Anouk te gaan schrijven en te creëren.
Een geweldige coach en schrijver, maar vooral een geweldige vrouw.

Vera

In ieder mens ligt een uniek verhaal verborgen. Dat verhaal is goud voor jou als persoon, maar ook voor jou als ondernemer.
Wanneer we dat verhaal helder krijgen, gebeurt er iets magisch. Ik help je graag om dat gave verhaal te gaan vertellen.