SOULquest voor

ondernemers

 

 

Een klein stapje terug en zevenmijlsstappen vooruit

 

 

Binnenkort nieuwe datum

 

Ondernemen is gaaf! Ja, toch?
Je bent je eigen baas, doet wat je leuk vindt, op jouw manier.

Maar…
Ondernemen kan ook pittig zijn. Soms zwaar. Vaak alleen.

En er is zo veel te doen, te regelen, uit te werken en af te werken dat je je WHY een beetje uit het oog verliest. Deadlines, administratie, mails wegwerken, opdrachten binnenhalen. Je bent aan het fiksen, omzet genereren, soms zelfs overleven.

In je coconnetje. Tussen 4 muren, achter je bureau. Op je kantoor of in je werkkamer.

Ehhh, waarvoor deed je het ook alweer?

Het plezier in je ondernemerschap.
De flow. Het intens geïnspireerd zijn.
Het geweldige gevoel van vervulling.
SOMS BEN JE HET EVEN KWIJT

Blijf je in een cirkeltje ronddraaien?

Dan kan het helpen om even uit te zoomen. Om…

  • te kijken naar waar je nu staat 
  • helder te krijgen over waar je naartoe wilt
  • weten wat je volgende stap is

Een ander perspectief, een andere omgeving, een paar eenvoudige vragen. Stilte, rust, gelijkgestemden. Ze kunnen je helpen om weer bij je drijfveer te komen, bij de essentie van je bedrijf. Bij wat je ook weer wilde doen.

Soms ben je dat gewoon even kwijt. Het helpt dan niet om in dat coconnetje te blijven…

KOM ERUIT!

Het is zo goed om af en toe even uit je eigen wereldje te stappen. In een andere omgeving te zijn. Inspiratie op te doen. Te sparren. Ineens die ene ingeving te krijgen. De volgende stap helder te hebben. Weer verder te kunnen.

WELKOM op verwolde!

Met de SoulQuest voor ondernemers pak jij de draad weer op die je ergens onderweg uit het oog bent verloren.
Een klein stapje terug en dan met zevenmijlsstappen vooruit.
Zo werkt het als je even de tijd neemt om te kijken waar je staat, een overview te hebben en in te zoomen.
Een pas op de plaats om de juiste richting op te gaan.

Te weten:

  • Dit is wat ik echt wil
  • Zo zie ik het voor me
  • Dit is de eerste stap daar naartoe

Wat houdt het in?

De SoulQuest voor ondernemers bestaat uit twee (dag)delen die perfect op elkaar aansluiten.

In de ochtend neemt Sophia je mee het bos in voor je individuele mini-quest op je eigen plekje in de natuur van Verwolde. Helderheid krijgen, dingen op een rijtje zetten, jouw kwaliteiten helder hebben, energie, inspiratie en te gekke ideeen op laten borrelen. En… weten wat jouw volgende stapje is.

Met die ervaring en inzichten stap je de middag in en maak je een SoulCollage© kaart. Om het te verankeren in beeld en om de essentie van waar jij op dit moment mee bezig en naartoe aan het bewegen bent, helder te verwoorden.

Deze dag is bedoeld voor slechts 8 ondernemers.
Uiteraard is er een heerlijke lunch en tussendoor is er drinken en zijn er lekkere versnaperingen.

Het aankomen op Landgoed Verwolde was al een ervaring op zich. Wat een prachtig deel van Gelderland is Laren! Ontspannen ontvangst, rustig kunnen aankomen voordat het programma begon. Sophia is zó gastvrij, wijs en verbonden met het landgoed. De queeste na de wandeling was mooi en het was opmerkelijk dat iedereen daarbij zo’n eigen ervaring kreeg. Owww en die lunch! Mooie en aparte gerechtjes, nieuwe smaken en heerlijk ook nog. Ik dacht, beter dan dit wordt het niet. Lees verder…

Nana

Mini-quest in de schitterende natuur van Verwolde
Rust & Natuur zijn samen ongelooflijk krachtig. Laat je aanraken in jouw oorspronkelijke natuur, daar zit de grootste sleutel. Welke van jouw natuurlijke kwaliteiten mogen meer ruimte krijgen? Waar wil jij je de komende tijd op richten en wat is de eerstvolgende stap?

Het is wonderlijk wat een mini-quest voor jou kan betekenen. De natuur geeft je verbluffend heldere inzichten die je nog meer in je natuurlijke kracht zullen zetten, en dat komt jouw organisatie ten goede.

Van go go go naar jouw gewenste flow!

SoulCollage© in de prachtige deel van het Tuinmanshuis bij de Moesgaard van Verwolde

SoulCollage© is ook een soort quest (totaal niet te vergelijken met een moodboard maken!). Het bij elkaar zoeken van afbeeldingen die samen jouw unieke, verrassende SoulCollage© kaart maken. Vervolgens het (begeleide) proces waarin de kaart haar boodschap aan jou openbaart. Een magisch moment.

Het zal je verrassen hoeveel informatie je hiermee tevoorschijn kunt toveren. Er zit zoveel wijsheid in jou. SoulCollage© helpt je op een bijzonder leuke, lichte en toch zeer diepgaande manier om deze wijsheid omhoog te halen.

De locatie

Het prachtige Achterhoekse Landgoed Verwolde in het coulissenlandschap bij Laren, Gelderland.
Het bos, de Dikke Boom, de ommuurde moestuin.
De schitterende en sfeervolle groepsruimte.
Een plek om op adem te komen.

Wie zijn wij?

Sophia van der Borch

Anouk Plantinga

Sophia is geboren en getogen op landgoed Verwolde. Na omzwervingen naar andere plekken, streek ze in 2008 opnieuw neer op haar geboortegrond. Ze beheert sindsdien een deel van het landgoed, met o.a. prachtig bos, een grote moestuin, een winkel met producten van eigen bodem en een schitterende groepsruimte.

Sophia wordt blij als (jonge) mensen op haar landgoed in de drukte van hun dagelijks bestaan, de rust in zichzelf terug kunnen vinden. Zij deelt ‘haar’ weelde, schoonheid en rijkdom daarom graag met anderen.

Anouk weet dat er in ieder mens een schitterend verhaal ligt te wachten om verteld te worden. Zeker als het om ondernemers gaat. Als coach en copywriter richt ze zich altijd op de essentie van wie iemand is en wat diegene doet. Het verhaal achter het verhaal, de ‘why’, waarden en drijfveren zijn daarin leidend.

Met SoulCollage© (in 2013 gecertificeerd als facilitator) brengt ze het beeld bij de woorden. Het levert magische momenten en inzichten op die nog lang inspireren en nagalmen.

Waar wacht je nog op?

€ 179,- excl. btw

Wil je meer van dit?

Kies dan voor de 4-seizoenenkaart!

Vier keer per jaar de seizoenen beleven. In de natuur en in jezelf.
Elk seizoen is anders. En ook jij bent anders per seizoen. Met de 4-seizoenenkaart beleef je steeds weer een ander aspect van jezelf en je bedrijf of kun je nog dieper ingaan op een bepaald thema.

Je bepaalt zelf op welke vier dagen je meedoet (in principe is er elke maand een SoulQuest). De 4-seizoenenkaart is een jaar geldig.

Met de 4-seizoenenkaart krijg je maar liefst 119 euro korting! Je investeert slechts 597 i.p.v. 716 euro in jouw mooie bedrijf.

Prijzen zijn exclusief btw