Hoe onderscheidend ben je?

 

Loop jij hier tegenaan?

 • Mensen zeggen : “Goh, interessant wat je doet.”
  Maar ze worden niet jouw klant.
 • Je vindt het moeilijk te verwoorden wat je nou precies doet, waar je voor staat en wat je voor iemand kunt betekenen
 • Jezelf ‘verkopen’ vind je heel lastig
 • Je zou iets willen betekenen voor de wereld om je heen, maar daar heb je de middelen niet voor
 • Je hebt een prachtige website en je bent trots op je teksten, maar waarom blijft er dan niemand hangen?

 

 

Je bent heel goed in je werk en beleeft er ook heel veel plezier aan. Maar hoe weten mensen van je bestaan? En hoe leg je ze uit wat je werkelijk voor ze kunt betekenen?

Een prachtige website betekent nog niet dat deze ook werkt. Een opsomming van prachtige methodes en opleidingen is niet wat je klant zoekt. Die wil voelen of jij degene bent die hij/zij zoekt. 
Die wil JOU.

Weet je wel hoe uniek jij bent? En wat voor goud er in jouw verhaal zit?

Als jij dat niet gaat vertellen, hoe weten potentiële klanten dan wie je bent en wat je voor hen kunt betekenen?

Vertel je verhaal!

Jouw website is er niet voor niets. Die heeft werk te doen.

Laat mij je helpen om dat unieke goud in jou boven tafel te krijgen en daarmee waanzinnig goede teksten te creëren die jou meer gave klanten en dus inkomsten opleveren.

Wat denk je ervan…
Samen aan de slag?

Als jij besluit het Tell your Story traject aan te gaan, kun je het volgende verwachten:

 • Ontdekken wat jouw goud is
 • Bepalen wat jouw belangrijkste boodschap is
 • Uitvinden wat jouw (potentiële) klant nodig heeft en wil horen
 • Jouw verhaal supergoed vertaald in heldere, pakkende en rake (web)teksten
 • Jouw bedrijf in de lift zetten

Wat maakt jou uniek en hoe vertaal je dat naar je website?

Wat houdt het in?

Wij gaan ervoor zorgen dat jouw website voor jou gaat werken door de volgende pagina’s perfect voor elkaar te hebben:

Gesprek

We beginnen met een uitgebreid gesprek waarin jij mij jouw verhaal vertelt en ik vooral luister en het goud op tafel leg. Dit gesprek kan live of via zoom (een soort Skype). Je ontvangt daarvan een samenvattend verslag en de opname.

Homepagina

Wist je dat een potentiële klant binnen enkele seconden besluit of zij/hij hier blijft of niet? Daarom moet de tekst op je homepagina glashelder zijn, zodat bezoekers direct helder hebben of ze met jou verder willen of niet en dus verder klikken of niet.

Over Mij Pagina

Jouw Over Mij Pagina is vaak de eerste pagina die jouw bezoeker bekijkt na de homepagina. Mensen willen weten met wie zij te maken hebben en wat ze aan jou hebben. Het is dus superbelangrijk dat je dat hier laat zien.

Aanbod

Natuurlijk moet jouw aanbod op je website staan. Maar wat zet je er nou precies op en hoe maak je het zo aantrekkelijk dat jouw bezoeker niets liever wil dan direct met jou in zee gaan?

Salespagina

Hier gebeurt het, hier wordt het besluit van jouw bezoeker concreet. Wordt het inderdaad een ja of een nee? Ga jij jouw dienst of product aan deze persoon verkopen?

l

Extra

Mijn ervaring als redacteur staat tot jouw beschikking. Ik help je bij het (her)schrijven van twee van je blogs/artikelen en geef je feedback, zodat ze nog beter worden.

Nazorg

Ongeveer een maand na ons traject samen evalueren we onze samenwerking en kijken we naar de resultaten die je hebt behaald.

Wat dit jou gaat opleveren

 • Helderheid waardoor potentiele klanten binnen 10 seconden weten of ze bij jou moeten zijn. Of niet. Dat scheelt jou heel veel calls en mails met mensen die niet jouw ideale klant zijn.
 • Een stevige basis in je bedrijf, omdat je precies weet waar je voor staat en wat jouw echte verhaal is. Dat maakt het grote verschil.
 • Helderheid over wat jou onderscheidt van alle anderen dat maakt dat mensen dolgraag met jou willen werken. Jouw goud.
 • Klanten die echt met jou willen werken omdat jij de juiste persoon voor ze bent, doordat ze weten wie jij bent en waar jij voor staat, nog voordat ze jou kennen.
 • Veel meer klanten met wie jij wilt werken en die jou willen betalen voor wat jij hun te bieden hebt. Dus meer omzet.

Is dit traject iets voor jou?
Boek dan een gratis gesprek met mij. 

Ik heb de hulp van Anouk ingeschakeld toen ik mijn bedrijf opstartte en enorm worstelde met teksten. Iedere zin ging onder de loep en uiteindelijk bleef er niet veel over waar ik tevreden over was.

Anouk begrijpt heel goed dat het schrijven van teksten niet alleen gaat om mooie zinnen en een goede opbouw. Ze heeft me vooral geholpen met het vinden van mijn verhaal: wat wil ik overbrengen, waarom doe ik wat ik doe en waarom dat waardevol is. Daarnaast heeft ze me uit de kramp geholpen. Dat levert niet alleen veel betere teksten op dan wanneer ik er met de loep boven was blijven hangen. Ik schrijf mijn blogs en social mediaberichten nu met plezier en voel me er niet langer onzeker over.

De aanpak van Anouk is heel persoonlijk. We hebben 1 op 1 gewerkt en het programma was afgestemd op mijn wensen. Anouk is een bijzonder goede luisteraar die oppikt wat er tussen de regels speelt en niet gezegd wordt. Haar vragen zetten je aan het denken.

Ik ben heel tevreden over mijn traject met Anouk, het is enorm waardevol geweest voor mijn bedrijf. Wanneer je jouw verhaal op een eigen manier en met een goed gevoel naar buiten wil brengen, zou ik je zeker aanraden om met Anouk aan de slag te gaan.

Anne van der Logt-Eijsink

Eijscoach

Als je weet wat jouw goud is…

 

 • Voel je jouw unieke waarde en weet je wat jou onderscheidt van alle anderen
 • Daardoor begrijpen potentiële klanten meteen waarom ze bij jou moeten zijn
 • Heb je een enorm stevige basis (anker) waarop jouw bedrijf staat
 • Sta je nooit meer met je mond vol tanden als iemand vraagt: “Wat doe je?”
 • Word je intens blij van wat je aan het doen bent én van wie je bent

…en wordt ondernemen een stuk relaxter en leuker!

Ik ben heel blij met de ondersteuning van Anouk bij het maken van de salespage voor mijn online training Mindful en Relaxed Leven. In korte tijd weet zij echt de kern te pakken van het probleem en verlangen van de klant en hoe ik hen daarin kan helpen. Geen holle frasen of clichés, maar tekst die echt diep binnenkomt, die raakt in wat echt wezenlijk is voor de klant, beter dan dat ik dat zelf zou kunnen.

Ans Hoogland

InnerPulse

Samen hebben we mijn website doorgenomen. Door haar verhelderende vragen en adviezen werd voor mij steeds duidelijker wat de kernboodschap is die ik wil vertellen. Ik vond het advies absoluut de moeite waard en ben blij dat ik nu weer op het juiste pad zit om verder te bouwen aan mijn website, teksten voor een folder, social media etc. Mijn vertrouwen is toegenomen dat ik met mijn woorden de juiste snaar weet te raken!

Karin Spijkerman

Praktijk Aquamarijn

In ieder mens ligt een uniek verhaal verborgen. Dat verhaal is goud voor jou als persoon, maar ook voor jou als ondernemer.
Wanneer we dat verhaal helder krijgen, gebeurt er iets magisch. Ik help je graag om dat gave verhaal te gaan vertellen.