Vertel je echt

jouw verhaal?

 

Loop jij hier tegenaan?

 • Mensen zeggen : “Goh, interessant wat je doet.”
  Maar ze worden niet jouw klant.
 • Je vindt het moeilijk te verwoorden wat je nou precies doet, waar je voor staat en wat je voor iemand kunt betekenen.
 • Jezelf verkopen? Not your cup of tea!
 • Maar je wilt wél iets betekenen voor anderen en daarmee je geld verdienen, alleen wel op een manier die bij jou past.
 • Wat jouw goud is in maximaal 6 woorden? Je hebt geen idee…

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet… Echt, ik zie prachtige websites, maar vaak zijn de teksten niet concreet, niet to the point, geen afspiegeling van het goud dat iemand werkelijk te geven heeft…

 

Je bent heel goed in je werk en beleeft er ook heel veel plezier aan. Maar hoe weten mensen van je bestaan? En hoe leg je ze concreet uit wat je voor ze kunt betekenen?

Een prachtige website betekent nog niet dat deze ook werkt. Een opsomming van prachtige methodes en opleidingen is niet wat je klant zoekt. Die wil vóélen of jij degene bent die hij/zij zoekt.
Die wil JOU.

Weet je wel hoe uniek jij bent? En wat voor goud er in jouw verhaal zit?

Als jij dat niet gaat vertellen, hoe weten potentiële klanten dan wie je bent en wat je voor hen kunt betekenen?

Je bent veel meer dan je denkt. Vertel je verhaal!

Jouw website is er niet voor niets. Die heeft werk te doen.

Laat mij je helpen om dat unieke goud in jou boven tafel te krijgen en daarmee waanzinnig goede teksten te creëren die jou meer gave klanten en dus inkomsten opleveren.

Wat denk je ervan…
Samen aan de slag?

Als jij besluit het Tell your Story traject aan te gaan, kun je het volgende verwachten:

 • Bepalen wat jouw belangrijkste boodschap is en hoe je daar woorden aan geeft.
 • Uitvinden wat jouw (potentiële) klant nodig heeft en wil horen (en dat is meestal iets anders dan jij denkt).
 • Jouw verhaal supergoed vertaald in heldere, pakkende en rake (web)teksten.
 • Een stevig fundament voor jouw bedrijf zodat je echt kunt gáán.

Wat maakt jou uniek en hoe vertaal je dat naar je website?

Wat houdt dit traject in?

Gouden gesprek

We beginnen met een uitgebreid gesprek waarin jij mij jouw verhaal vertelt en ik vooral luister, ook tussen de woorden door. In de loop van het gesprek komt jouw goud open en bloot op tafel te liggen. Je gaat tot in je tenen voelen wat jouw echte waarde is. Hiermee wordt het fundament van jouw bedrijf stevig als een huis.

Dit gesprek kan via Zoom of live (leuker!). 

l

Webteksten

Met alle informatie die jij me hebt gegeven, mijn (ver)taaltalent en mijn hypergevoelige voelsprieten, ga ik aan de slag met jouw teksten. Daar neem ik de tijd voor, soms moet het even rijpen, zeg maar. Het resultaat: unieke teksten die volledig op jou en jouw klant zijn afgestemd.

Tussendoor houden we contact en kan jij feedback geven.

Magische match

De teksten zijn klaar. Nu gaan we er samen doorheen. Dan ontstaat er magie! Het is net alsof we op 1 knetterende elektriciteitslijn zitten en voelen exact waar het klopt en waar misschien nog net niet helemaal. We passen direct de teksten aan totdat we allebei voelen: yes, dit is het!

Als de teksten op de website staan, hebben we nog even contact over of het echt, echt, echt 100% in orde is.

Z

Bonus

Mijn ervaring als redacteur staat tot jouw beschikking. Ik help je bij het (her)schrijven van twee van je blogs/artikelen en geef je feedback, zodat ze nog beter worden.

Voor wie?

Wil je betrokken zijn bij wat er op jouw website staat? Begrijp je dat jouw bedrijf draait om jou en dat het fundament ervan jouw verhaal, jouw boodschap is? Dan zijn we hoogstwaarschijnlijk een match!

Voor wie niet?

Ben je op zoek naar een quick fix? Even een tekstschrijver jouw teksten laten schrijven? Dan moet je niet bij mij zijn.

Wat dit jou gaat opleveren

 • Knalgoeie teksten 🙂
 • Helderheid waardoor potentiële klanten binnen 10 seconden weten of ze bij jou moeten zijn. Of niet. Dat scheelt heel veel gedoe.
 • Een stevige basis in je bedrijf, omdat je precies weet waar je voor staat en wat jouw unieke verhaal is. Een groot verschil.
 • Helderheid over wat jou onderscheidt van alle anderen. Jouw goud. Dat geeft enorm veel rust en je krijgt er knetterveel energie van.
 • Klanten die echt met jou willen werken omdat jij de juiste persoon voor ze bent, omdat ze weten wie jij bent en waar jij voor staat, nog voordat ze jou kennen.
 • Heel veel vertrouwen in jezelf waarmee je echt leuke klanten naar je toetrekt die perfect bij je passen en jou willen betalen voor wat jij te bieden hebt. Ondernemen wordt zo een feestje.

Is dit traject iets voor jou?
Boek dan een gratis gesprek met mij. 

Ik heb de hulp van Anouk ingeschakeld toen ik mijn bedrijf opstartte en enorm worstelde met teksten. Iedere zin ging onder de loep en uiteindelijk bleef er niet veel over waar ik tevreden over was.

Anouk begrijpt heel goed dat het schrijven van teksten niet alleen gaat om mooie zinnen en een goede opbouw. Ze heeft me vooral geholpen met het vinden van mijn verhaal: wat wil ik overbrengen, waarom doe ik wat ik doe en waarom dat waardevol is. Daarnaast heeft ze me uit de kramp geholpen. Dat levert niet alleen veel betere teksten op dan wanneer ik er met de loep boven was blijven hangen. Ik schrijf mijn blogs en social mediaberichten nu met plezier en voel me er niet langer onzeker over.

De aanpak van Anouk is heel persoonlijk. We hebben 1 op 1 gewerkt en het programma was afgestemd op mijn wensen. Anouk is een bijzonder goede luisteraar die oppikt wat er tussen de regels speelt en niet gezegd wordt. Haar vragen zetten je aan het denken.

Ik ben heel tevreden over mijn traject met Anouk, het is enorm waardevol geweest voor mijn bedrijf. Wanneer je jouw verhaal op een eigen manier en met een goed gevoel naar buiten wil brengen, zou ik je zeker aanraden om met Anouk aan de slag te gaan.

Anne van der Logt-Eijsink

Eijscoach

Als je weet wat jouw goud is…

 

 • Voel je jouw unieke waarde en weet je wat jou onderscheidt van alle anderen.
 • Daardoor begrijpen potentiële klanten meteen waarom ze bij jou moeten zijn.
 • Heb je een enorm stevige basis (fundament) waarop jouw bedrijf staat.
 • Sta je nooit meer met je mond vol tanden als iemand vraagt: “Wat doe je?”
 • Word je intens blij van wat je aan het doen bent én van wie je bent. En dat werkt door in je hele leven.

Zo wordt ondernemen een stuk relaxter en leuker!

Ik ben heel blij met de ondersteuning van Anouk bij het maken van de salespage voor mijn online training Mindful en Relaxed Leven. In korte tijd weet zij echt de kern te pakken van het probleem en verlangen van de klant en hoe ik hen daarin kan helpen. Geen holle frasen of clichés, maar tekst die echt diep binnenkomt, die raakt in wat echt wezenlijk is voor de klant, beter dan dat ik dat zelf zou kunnen.

Ans Hoogland

InnerPulse

Samen hebben we mijn website doorgenomen. Door haar verhelderende vragen en adviezen werd voor mij steeds duidelijker wat de kernboodschap is die ik wil vertellen. Ik vond het advies absoluut de moeite waard en ben blij dat ik nu weer op het juiste pad zit om verder te bouwen aan mijn website, teksten voor een folder, social media etc. Mijn vertrouwen is toegenomen dat ik met mijn woorden de juiste snaar weet te raken!

Karin Spijkerman

Praktijk Aquamarijn

In ieder mens ligt een uniek verhaal verborgen. Dat verhaal is goud voor jou als persoon, maar ook voor jou als ondernemer.
Wanneer we dat verhaal helder krijgen, gebeurt er iets magisch. Ik help je graag om dat gave verhaal te gaan vertellen.